Super tavane false extensibile

Tavane false extensibile | Relații clienți: 0757 52 52 52 / E-mail: group22bacau@gmail.com

Tavane flexibile - sunt multe avantaje ale tavanelor flexibile, iar cele mai importante caracteristici le prezentăm mai jos.

DIVERSITATE IMENSĂ

Gamă foarte largă de culori și finisaje: efect oglindă ,matt, translucent, care ne permit multe posibilități de design.

FOLOSIRE VASTĂ

Case, hoteluri, restaurante, centre spa, piscine, apartamente, cabinete medicale, spații industriale sau spații de birou .

NU DEZVOLTĂ MUCEGAI

Protejează de mucegai sau inundații de apa de la etajele superioare, nu se pot dezvolta bacterii sau ciuperci .

Principalele avantaje - Tavane flexibile

Design, culori și texturi

Datorită gamei largi de culori și texturi puteți crea un design deosebit in locuința dumneavoastră .

Izolație fonică și termică

Materialul din care sunt confectionate tavanele sunt stabile la schimbarile de temperatura decil permite montarea in orice tip de incapere.

Ignifug și Modularitate

Tavanul fals este demontabil si remontabil in orice moment. Se adapteaza la orice tip de spatiu

Acustică

Tavanele false extensibile sunt o soluție tehnologică simplă de creare a confortului acustic într-o încăpere, fară a pierde din aspectul atractiv.

Lumină

Crearea de atmosfere luminoase unice pe pereti si tavan, făcând și cea mai mică cameră uimitoare.

Nu conțin substanțe toxice

Materialul este usor de curatat ,durabil ,nu contine substante toxice

Nu își schimbă culoarea în timp

Tavanele false extensibile nu își pierd forma, culoarea și nici tensiunea de întindere de la instalare

Instalare rapidă

În funcție de dimensiunile sale, tavanul poate fi instalat dintr-o singură bucată și foarte rapid.

Rezistență la umiditate și mucegai

Se foloseste material durabil ce e rezistent la umeditate, condensare,bariera efectiva impotriva vaporilor.

TAVANE FLEXIBILE

solutia optima pentru decorul casei

Un SuperTavan extensibil este solutia optima pentru spatiile de business cum sunt cladirile de birouri, cafenelele, barurile si restaurantele, cabinetele medicale, saloanele sau showroom-urile, spatiile de divertisment, in sali de sport, in spatii rezidentiale si in subsoluri iluminare naturala, putand fi utilizate tavanele iluminate cu linii LED.

Se instaleaza usor si rapid, fara sa fie necesara depunerea unui efort deosebit, fara praf, murdarie sau neplacutele pete de vopsea lavabila. De multe ori, intregul montaj este desfasurat de echipe mici de doi-trei muncitori cu experienta, motiv pentru care si costurile sunt mai reduse. Astfel, SuperTavanul extensibil este o solutie ideala cand se doreste o investitie mai mica, ce nu necesita repararea partii vizibile a unui tavan. Intretinerea nu este costisitoare si nu necesita o atentie deosebita, insa daca se doreste curatarea acestuia de eventuale pete sau grasimi, o simpla laveta cu apa calda si sapun sau un produs universal de curatat sticla, pot face minuni.
Aspectul initial pe care il are un SuperTavan extensibil se pastreaza pentru pe o perioada lunga de timp, fara sa fie necesare conditii speciale de pastrare sau intretinere. Din acest motiv, SuperTavanele extensibile fie pot fi schimbate tematic in campanii de marketing ale companiilor sau pot fi mentinute, fara nevoia de redecorare timp de mai bine de 20 de ani.

SuperTavanele extensibile ofera o foarte buna protectie impotriva apei. In situatia neplacuta in care se creeaza o inundatie fie din neglijenta vecinilor, fie din pricina defectelor constructiei, membrana din PVC este rezistenta la apa si poate retine mari cantitati de lichid, evitand astfel ca efectele nedorite sa se extinda asupra altor obiecte decorative si in interiorul spatiului.

SuperTavanele sunt constructii complexe, ce sunt realizate dintr-o membrana extensibila si sunt montate pe un cadrul suspendat. SuperTavanele extensibile nu trebuie sa fie confundate cu bine cunoscutul model de tavan fals din gips carton.In zona de business SuperTavanele extensibile sunt solicitate pentru ca se monteaza usor, rapid si fara prea mult deranj ceea ce permite finisarea unui spatiu in doar cateva ore. In plus, SuperTavanele se pot personaliza prin foto imprimare cu imagini , astfel se pot obtine texturi variate si nuante cromatice chiar si pentru cele mai exigente si rafinate gusturi.

Montaj rapid și simplu

SuperTavanele extensibile sunt solicitate pentru ca se monteaza usor, rapid si fara prea mult deranj ceea ce permite finisarea unui spatiu in doar cateva ore.

Montare profile

Fixare membrană

Întindere membrană

Membrana extensibila

Rezistentă la inundații și umiditate

SuperTavanele extensibile ofera o foarte buna protectie impotriva apei. In situatia neplacuta in care se creeaza o inundatie fie din neglijenta vecinilor, fie din pricina defectelor constructiei, membrana din PVC este rezistenta la apa si poate retine mari cantitati de lichid, evitand astfel ca efectele nedorite sa se extinda asupra altor obiecte decorative si in interiorul spatiului.