Super tavane false extensibile

Tavane false extensibile | Relații clienți: 0757 52 52 52 / E-mail: group22bacau@gmail.com

Tavane false extensibile translucide

Materiale Eco-Friendly , durabile și rezistente

Corp de iluminat imens

SuperTavanele translucide au in spatele panzei un sistem de iluminare care, de cele mai multe ori, este format din benzi LED. Acestea permit transferul luminii in proportie de aproximativ 50% si sunt recomandate, in special, pentru incaperile in care iluminarea naturala este deficitara.

Posibilități nelimitate

Membrana translucidă oferă posibilități imense de design prin gama deiversă de modele și culori de profile care permit adaptarea montării la orice
suprafață, formă, spațiu sau situație: 3D, rotundă, orizontală, modulară, înclinată. La nivel cu membrana, deasupra sau dedesubt ei se pot instala: guri ventilație, aspersoare anti-incendiu, becuri, LED-uri,
senzori anti-efracție, fibră optică.

Atmosferă extraordinară

Posibilitatea tavanelor false extensibile translucide de a propaga lumina face posibilă crearea unei atmosfere extraordinare, folosind atât lumina naturală cât și alte surse luminoase artificiale (LED) al căror efect poate fi controlat: ritmicitate, variabila, culoare variabila, intensitate .

De la iluminatul tehno dintr-un bar, la nivelul iluminării în cabinetele medicale, sau la scăderea nivelului ei și obținerea unei lumini de ambient, orice variantă este posibilă. Membrana extensibilă translucida poate fi folosită inclusiv la crearea volumelor pentru obținerea unor efecte spectaculoase. Datorită acestei noi tehnologii se pot obține arhitecturi unice și adevărate opere de artă în ceea ce privește designul interior.

Tavane translucide