Super tavane false extensibile

Tavane false extensibile | Relații clienți: 0757 52 52 52 / E-mail: group22bacau@gmail.com

Întrebări frecvente

Pe piața amenajărilor interioare din România tavanele extensibile sunt o alternativă destul de recentă , de acest motiv este absolut firesc să aveți întrebări legate de serviciile noastre. Mai jos găsiți răspunsurile celor mai comune întrebări ale clienților noștri.

Tavanele false extensibile se pot monta în spații cu destinație rezidențială sau comercială. Tavanul este stabil la schimbările de temperatură (între -5 și +50˚C), nu îmbibă mirosurile, nu formează condens.

Durata lucrării depinde de suprafața care trebuie acoperită, precum și de numărul de nivele al tavanului, (poate fi între 2h și o zi).

În prețul din oferta noastră este inclus costul materialelor și a manoperei de montare. Prețul unui tavan fals extensibil depinde de următorii factori: suprafață, complexitatea lucrării (tavan cu mai multe nivele, înălțimea de lucru, porțiuni curbilinii, elemente 3D), textura tavanului (lucios, mat, translucid, satinat), numărul de corpuri de iluminat care se vor instala, numărul de colțuri ale tavanului.

Se pot crea diferite combinații, în sensul că putem folosi și tavane false extensibile și tavane din gips-carton (Rigips), ce dau un aer mai interesant decât cele simple, cu un singur nivel.

Tavanul fals extensibil reduce înălțimea camerei, însă doar cu 3-4 cm. În cazul în care sunt folosite și corpuri de iluminat (pentru tavane translucide) pentru iluminarea tavanului din interior, atunci înălțimea camerei se poate reduce cu pană la 10-12 cm. Deasemenea, înălțimea camerei se mai poate reduce și daca tavanul inițial nu este drept sau prezintă defecte ușoare.

Da! Echipa noastră poate executa lucrări oriunde în țară cât și în afara țării. Costul final al proiectului va include și cheltuielile generate de deplasarea tehnicienilor noștri.

Nu! Este contraindicată vopsirea unui tavan fals extensibil.

Tavanele false extensibile pot fi spălate cu ușurință, pentru a nu fi zgâriate se recomandă folosirea de lavete din microfibră împreună cu o soluție pentru spălarea geamurilor. Pentru tavanele printate se interzice spălarea cu soluții ce conțin alcool.