Super tavane false extensibile

Tavane false extensibile | Relații clienți: 0757 52 52 52 / E-mail: group22bacau@gmail.com

EXTENSIBILE

„Punem suflet in tot ce facem”

SuperTavane este un concept nou, ce combină frumosul cu practicul din casa dumneavoastră - o izolație termică și fonică printr-un design unic și deosebit al tavanului!

Ne mândrim cu standarde ridicate pentru calitatea serviciilor și a materialelor folosite, atunci când vine vorba de instalarea tavanelor false extensibile.
Ne dedicăm întru totul proiectelor în care suntem implicați, găsim soluțiile potrivite pentru fiecare tip de tavan și le implementăm cu mult entuziasm. Satisfacția clientului nostru a fost și va fi întotdeauna prioritatea noastră. Echipa Super Tavane vine în ajutor tuturor celor care doresc să-și amenajeze spațiul cu gust, calitate și pe o perioadă îndelungată.

Echipa noastră vă oferă soluții profesionale, eficiente, unice și atractive din punct de vedere al costurilor, în funcție de nevoile și specificațiile fiecăruia. Este soluția perfectă pentru dormitoare, sufragerii, băi și bucătării, dar și restul camerelor, întrucât nu îmbibă mirosurile și nu formează condens.Tavanele false extensibile au devenit din ce în ce mai populare, iar noi am tot căutat soluții noi, interesante, practice, care să nu plictisească, ci să aducă un plus spațiului tău.

CE SUNT TAVANELE FALSE EXTENSIBILE:

Este o tehnologie modernă, care permite renovarea, amenajarea sau modernizarea unui spaţiu la nivelul tavanului în timp record, cu execuţie uşoară şi rapidă, fără murdărie sau resturi neplăcute specifice . Se poate obţine un tavan perfect, fără denivelări, ceea ce este mai greu de realizat cu ajutorul metodelor şi materialelor clasice de finisaj.

Tavanele false extensibile sunt considerate a fi una din cele mai bune tehnologii utilizate in constructii, renovari si decoratiuni interioare.

Este o alegere corectă şi soluţia pentru multe probleme la reparaţie, metoda cea mai durabilă de finisare a interiorului .

Alegeți montajul unui tavan fals extensibil şi veţi uita pentru totdeauna de nevoia de văruit, dar și de scurgeri, fisuri sau tencuială desprinsă, de tavanul înnegrit de fum din bucătărie sau tavanul îngălbenit din baie. Nu va trebui să cheltuiți mulţi bani şi să îndreptaţi tavanul.

V-ați gândit vreodată cât timp din viața dumneavoastră petreceți în interiorul casei, a apartamentului sau la birou? Vă putem oferi o mulțime de idei revoluționare care, sub garanția durabilității, rezistenței, confortului, aspectului personalizat, plusului termic și lipsei de praf vă pot transforma viața în maxim câteva ore.

Tipuri SuperTavane extensibile

Oferim mai multe tipuri de Tavane False Extensibile clasificate în funcție de textura materialului:

Tavane false extensibile 3D
Modelele 3D sunt, poate, printre cele mai complexe. Acestea pot reproduce cu succes orice imagine 3D (galaxie, cer instelat, cer senin, etc.), iar in combinatie cu sistemul de iluminare amplasat in spatele panoului, tavanele extensibile 3D pot genera adevarate efecte vizuale artistice.
Detalii
Tavane false extensibile imprimate
Putem realiza interioare fascinante cu ajutorul celor mai noi tehnologii de imprimare – tavan imprimat cu imagini.
Detalii
Tavane false extensibile translucide
SuperTavanele translucide au in spatele panzei un sistem de iluminare care, de cele mai multe ori, este format din benzi LED. Acestea permit transferul luminii in proportie de aproximativ 50% si sunt recomandate, in special, pentru incaperile in care iluminarea naturala este deficitara.
Detalii
Tavane false extensibile mate
Textura mata este, de cele mai multe ori, integrata cu stilurile arhitecturale clasice. Un astfel de tavan extensibil se face cunoscut, in special, pentru faptul ca nu distorsioneaza volumul incaperii in care este instalat, dar si pentru faptul ca nu reflecta lumina.
Detalii
Tavane false extensibile satinate
Textura mata este, de cele mai multe ori, integrata cu stilurile arhitecturale clasice. Un astfel de tavan extensibil se face cunoscut, in special, pentru faptul ca nu distorsioneaza volumul incaperii in care este instalat, dar si pentru faptul ca nu reflecta lumina.
Detalii
Tavane false extensibile lucioase
SuperTavanul extensibil lucios se preteaza, in general, in cladirile cu aspect modern, in birouri, receptii sau chiar clinici si cabinete medicale. Spre deosebire de cel mat, tavanul lucios creste volumul si inaltimea camerei la nivel vizual si permite difuzia luminii.
Detalii
Previous slide
Next slide