Super tavane false extensibile

Tavane false extensibile | Relații clienți: 0757 52 52 52 / E-mail: group22bacau@gmail.com

Termeni si conditii

NOTIFICARE PRIVIND TERMENII ŞI CONDIŢIILE SITE-ULUI

© Copyright supertavane.ro.Toate drepturile rezervate. Reproducerea, adaptarea sau traducerea fără permisiune este interzisă, cu excepția cazurilor permise de legile internaționale privind drepturile de autor. Toate textele, grafica, designul, conținutul și alte lucrări sunt lucrări protejate prin drepturi de autor ale site-ului supertavane.ro .

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Bun venit la supertavane.ro. Utilizarea acestui site este guvernată de Termenii și Condițiile stabilite. CITIȚI ACEESTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE. Informațiile și materialele furnizate de acest site pot fi folosite doar în scop informativ. Prin utilizarea, accesarea sau descărcarea materialelor de pe acest site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile stabilite în acest anunț legal, care se aplică tuturor vizitelor pe site, atât acum, cât și în viitor. Site-ul poate revizui și actualiza în orice moment Termenii și Condițiile. Sunteți încurajat să vizitați periodic această pagină pentru a revizui cei mai recenti Termeni și Condiții la care sunteți obligat. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare, vă rugăm să nu utilizați acest site web.
RESTRICȚII
Puteți vizualiza, descărca și copia informațiile și materialele disponibile pe acest site exclusiv pentru uz personal, necomercial. De asemenea, puteți utiliza astfel de materiale în cadrul organizației dumneavoastră pentru produsele dvs. postate pe acest site sau pentru produsele pe care doriți să le achiziționați. Ca o condiție de utilizare, sunteți de acord să nu modificați sau să revizuiți niciunul dintre materiale în niciun fel și să păstrați toate notificările privind drepturile de autor și alte drepturi de proprietate conținute în materialele originale pe orice copie a materialelor (altele decât materialele încărcate de dvs. pe acest site). ). Nicio altă utilizare a materialelor sau informațiilor nu este autorizată. Orice încălcare a celor de mai sus poate duce la răspundere civilă și/sau penală.
PROPRIETATEA INFORMATIILOR SI MATERIALELOR
Informațiile și materialele (inclusiv cărți albe, comunicate de presă, fișe de date, descrieri de produse sau servicii și întrebări frecvente) disponibile pe sau de pe acest site sunt lucrări protejate prin drepturi de autor ale proprietarului acestui site (care pot fi gestionate în mod liber) și orice utilizarea neautorizată a acestor informații sau materiale poate încălca drepturile de autor sau alte legi. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate.
LINKURI CĂTRE ALTE SITE-URI WEB
Pentru comoditate și pentru a face site-ul supertavane.ro cu adevărat orientat spre servicii, am inclus linkuri către site-uri web complementare de pe Internet. Aceste site-uri sunt deținute și operate de terți. supertavane.ro nu face nicio declarație și nu este responsabil pentru disponibilitatea sau conținutul aflat pe sau prin aceste site-uri terță parte. Un link către o terță parte pe site-ul supertavane.ro nu este o indicație că supertavane.ro acceptă o terță parte sau site-ul său are vreo afiliere cu sau între supertavane.ro și site-ul terță parte .
OPINIILE
Toate comentariile, feedback-urile, informațiile sau materialele trimise pe supertavane.ro sau în asociere cu acest site web sunt considerate neconfidențiale și sunt proprietatea supertavane.ro. Trimițând astfel de comentarii, informații, feedback sau materiale către supertavane.ro, sunteți de acord cu o alocare gratuită către supertavane.ro a drepturilor la nivel mondial de utilizare, copiați, modificați, afișați și distribuiți intrările. supertavane.ro poate folosi aceste comentarii, informații sau materiale în orice mod pe care îl alege, nelimitat.
CLIMERE DE RESPONSABILITATE
Echipa supertavane.ro se străduiește să vă ofere informații utile, exacte și în timp util pe acest site. Drept urmare, supertavane.ro a încercat să furnizeze informații și materiale corecte pe acest site, dar nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea și caracterul complet al acestor informații sau materiale. supertavane.ro poate schimba în orice moment conținutul oricăror informații sau materiale disponibile pe acest site sau produsele descrise în acesta, în orice moment, fără notificare. Cu toate acestea, supertavane.ro nu se angajează să actualizeze informațiile sau materialele de pe acest site web care ar putea să nu mai fie actualizate. Informațiile și opiniile exprimate în buletine informative sau alte forumuri nu sunt neapărat cele ale supertavane.ro. Nici supertavane.ro și nici directorii, angajații, agenții, distribuitorii sau afiliații săi nu sunt răspunzători sau răspunzători pentru nicio pierdere sau daune (inclusiv, dar fără a se limita la, răspundere reală, consecință sau punitivă). , revendicare sau alte daune sau cauze legate de sau rezultate din orice informații postate pe supertavane.ro site-ul web.
supertavane.ro își rezervă dreptul de a revizui acești termeni și/sau restricții legale în orice moment. Sunteți responsabil pentru revizuirea acestei pagini din când în când pentru a asigura conformitatea cu termenii și restricțiile legale existente atunci când acestea sunt obligatorii pentru dvs. Anumite prevederi ale acestor termeni și restricții legale pot fi înlocuite cu reclame desemnate sau termeni legali în mod expres, vă aflați pe anumite pagini ale acestui site web.
Toate informațiile și materialele disponibile pe acest site sunt furnizate „ca atare”, fără nicio garanție de niciun fel, fie expresă, fie implicită, iar supertavane.ro declină toate garanțiile de orice fel, fie exprese sau implicite, inclusiv garanții de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop pentru un anumit scop, neîncălcarea proprietății intelectuale sau care rezultă dintr-un curs de negociere, utilizare sau practică comercială. În nicio circumstanță supertavane.rom nu va fi responsabil pentru nicio pierdere (inclusiv, dar fără a se limita la, daune indirecte, speciale, incidentale sau consecutive sau pierderi de profit, pierderi de date sau pierderi de activitate) care rezultă din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau rezultatele utilizării acestui site, a site-urilor legate de acest site sau a serviciilor de informare conținute în oricare dintre aceste site-uri, indiferent dacă se bazează pe garanție, contract sau alte teorii legale și dacă a avertizat despre posibilitatea producerii unor daune. În cazul în care utilizarea materialelor sau a informațiilor de pe acest site are ca rezultat necesitatea service-ului, reparației sau corectării echipamentelor sau datelor, veți suporta costurile.
Sfârșitul UTILIZĂRII
supertavane.ro poate, la propria sa discreție, să vă suspende accesul la întregul site web supertavane.ro sau la orice parte a acestuia, inclusiv, dar nu limitat la articolele de pe site-ul său, din orice motiv, inclusiv, fără limitare, pentru încălcarea acestui acord. În cazul în care acest acord este reziliat, restricțiile privind materialele care apar pe site și reprezentările și garanțiile, despăgubirile și limitările de răspundere stabilite în acest acord vor supraviețui oricăror astfel de denunțuri.
LEGEA GUVERNANȚĂ; JURISDICȚIE ȘI VENITURI
Acest acord este guvernat și interpretat în conformitate cu dreptul Uniunii Europene, excluzând alegerile sale de principii de drept. Instanțele europene vor avea jurisdicție și competență exclusivă pentru orice dispută care decurge din sau în legătură cu prezentul acord, iar fiecare parte va fi de acord cu jurisdicția și sediul acestor instanțe.
DISPOZIȚII GENERALE
Dacă o prevedere a acestui acord este considerată nulă, nulă sau inaplicabilă din orice motiv, această prevedere va fi separată de prezentul acord, iar restul acestui acord va rămâne în vigoare. Acesta conține întreaga înțelegere dintre dvs. și supertavane.ro cu privire la utilizarea site-ului, iar acordul va fi modificat doar în scris, semnat de ambele părți. Dacă aveți întrebări despre Termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați la: group22bacau@gmail.com. Pentru a consulta Politica de confidențialitate a supertavane.ro, dați clic aici.